Day 3 – Your Parents

Tämä on kyllä yksi minun lempi aiheistani ja tästä kirjoitan oikein mielläni. Minulla on nimittäin paaaaaljon vanhempia. Ei tietenkään biologisia ole sen enempää kuin muillakaan.

Isi: Tärkein kaikista. Rakkain kaikista. Isin kanssa otetaan aika usein aika tiukkasanaisiakin keskusteluja. Molemmat ollaan niin kauhean jääräpäisiä, ettei kumpikaan voi periksi antaa. Ei me koskaan pahalla toisillemme, ja molemmat tietää, että se  on vain meidän tapa keskustella. Ulkopuolisille se voi kyllä näyttää pahaltakin. 😀 Isin kanssa käydään autokaupoissa haaveilemassa hienoista autoista, leivotaan piirakoita ja käydään syömässä kiinalaisessa ravintolassa. Isin kanssa vietetään uutta vuotta raketteja ampuen ja isin luona käydään syömässä, kun ei ite jaksa laittaa ruokaa. (Aika usein kyllä kutsukin käy. :D)

Kummit: Seuraavaksi tärkeimmät ihmiset isin jälkeen. Soittaavat vähintään muutaman päivän välein, jos ei muista itsestään ilmoittaa. Pitvät minua kuin yhtenä omista lapsistaan. Parhaat illanistujaiset vietetään aina tässä seurassa. Oli teema tai juhla mikä tahansa, niin aina saa tequilaa, aika usein myös viskiä, koska se on minun ja kummisetäni yhteinen juttu. Apua saa heiltä aina asiaan kuin asiaa, ja tämä pelaa toisinkin päin. Minä olen tarvittaessa kuskina tai lapsenvahtina.  Myös täällä käydään syömässä, kun kotona ei ole mitään valmista tai on vain laiska. Ja varmasti ei koskaan saa pahaa ruokaa, kun tähän taloon menee. Myös matkustaminen tässä seurassa on hulvatonta. Aina sattuu ja tapahtuu, jos ei jää auto kiinni paska kaivoon, niin sitten ei osata avata hotellin ovia tai saada niitä lukkoon.

Pikkusisko: Hänkään ei ole biologinen, vaan kummieni lapsi. Biologisia sisaruksia minulla ei ole. Hänen kanssaan soitellaan päivittäin, usein vielä monta kertaa päivässä. Hänen kanssaan jaetaan kaikki mieltä painavat asiat. Juorutaan kunnolla ja parannetaan maailmaa. Joskus jopa luetaan Raamattua. Yhteisiä asioita meillä on paljon ja koskaan ei tule hiljaista hetkeä. Aina on ihanaa, ja vaikkei tekisi tai sanoisi mitään, silti meillä on huippua yhdessä. <3

Isosisko ja pikkuveli: Hekin ovat kummieni lapsia. Koska olemme lapsesta asti niin paljon aikaa viettäneet yhdessä, tuntuu aina pitkienkin aikojen jälkeen, kuin ei olisikaan ollut kauaa erossa. Tämän siskon kanssa vietettiin railakas abikevät, ihan jo siinä määrin, ettei siitä ehkä kauheasti kannata julkisesti huudella. Nyt meillä on pidempi välimatka, eikä yhteyttä aina tule pidettyä kovin tiiviisti, mutta mielessä on hänkin usein. <3

Pikkuveljen kanssa vietetään eniten aikaa silloin, kun ollaan hänelle lapsenvahtina. Silloin pelataan pleikkaria ja katsellaan elokuvia ja syödään herkkuja. Muutoin häntä näkee kavereidensa kanssa pihalla ja aina on aikaa muutama sana vaihtaa. <3

Äiti: Joku varmaan jo miettii, että eikö se aio kirjoittaa äidistään enempää. En aio. Äiti oli minulle maailman tärkein ja rakkain ihminen ja hän lepää nyt Taivaan Isän huomassa. Ikävä. <3

Kuvia en tähän postaukseen nyt liitä, sillä ei ehkä ole tarpeellista, että sukulaiseni tulevat ilmi myös nimeltä ja naamalta. Ehkä parempi, ettei ihan kaikkea kuitenkaan kerro. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>