Day 2 – Your first love

Ettäkö ensi rakkaus? Mikä lasketaan rakkaudeksi, se kun kuusi vuotiaana palavasti ”rakastui” matkaooppaasseen vai se kun ala-asteella tykkäsi neljä vuotta samasta pojasta? Vai se kun ensimmäisen kerran pussasi poikaa?  Tämä oli juuri niitä päiviä  tässä haasteessa, kun mietin todella kauan, että haluanko tälläisestä aiheesta näin julkisesti kirjoittaa. Tottahan minä sen tiedän, kuka minun ensi rakkauteni oikeasti oli. Tosin näin jälkee päin miettii, että oliko silloin kuitenkin niin pikkulikka, ettei oikeasti rakkaudesta tiennyt mitään. Jos niitä sen aikuisia tunteita vertaa sellaisiin tunteisiin, joita aikuisena on kokenut, kuvailisin sitä vain syväksi ihastukseksi.

Tämä ”ensi rakkauteni” oli kuitenkin se poika, jonka kanssa ensimmäistä kertaa elämässäni seurustelin. Jäihän siitä paljon hyviäkin muistoja, mutta täytyy kyllä suoraan sanoa, ettei ne kompensoi niitä huonoja muistoja tarpeeksi. Molemmat oltiin ihan kakaroita, ja kyllä kai siitä jotain opittiinkin. 😀 En kuitenkaan kadu mitään, kokemus se oli sekin ja opetti monenlaisia asioita. Välillä itkettiin sydänsuruja ja välillä oltiin hillittömän onnellisia. Eikös ne niin sano, että on suudeltava montaa sammakkoa, ennen kuin löytää prinssinsä. Niin varmaan ne teini-iän pojat olivat niitä sammakoita.  (Nyt tämä kuulostaa siltä, että minulla olisi ollut miljoona miestä, niin ei todellakaan ole, tarkoitan tässä myös niitä, joihin luuli syvästi olevansa rakastunut, mutta joiden kanssa ei koskaan mitään edes ollut.)

Ehkä silloin teininä ei oikein osannut edes erottaa ihastumista rakastumisesta, ainahan kaikkia rakastettiin ja maailman ääriin asti. Niin se näyttää olevan tänäkin päivänä, kun on saanut seurata murkkujen menoa. Kaikkia rakastetaan ja silti ne tyttö- ja poikaystävät vaihtuvat hyvä ettei viikottain.  😀

Tähän kuvaan on hyvä lopettaa tämä tämän aiheen ympärillä pyörivä kummallinen jauhaminen…. 😛 Ei enää tälläistä, joohan? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>