Ostoksia, ostoksia ja vähän vielä ostoksia

Heräsin aamulla yhdeksän jälkeen niin hillittömään selkäkipuun, että oli tehokkaasti paljon aikaa käytettävänä ennen iltavuoroon menoa. Selkäkipu onneksi hellitti sängystä nousemisen jälkeen, ilmeisesti olin vain nukkunut huonossa asennossa. Vaikka minulla on ihana Tempurin anatomisesti muotoiltu kehon lämpöön mukautuva tyyny, ei sekään tunnu enää oikein toimivan. Tosin voisi yrittää opetella nukkumaan jotenkin muuten kuin mahallaan, niin ei ehkä olisi selkä aina aamulla jumissa… 😛 Joka tapauksessa, minä sitten keksin, että kaupoille on päästävä. Tai paremminkin se meni niin, että olen jo jonkin aikaa halunnut sellaista Svean vaaleanpunaista pipoa, ja arveltiin, että sitä voisi metsästää tänä aamuna aikansa kuluksi. Ajeltiin kolmisoppeen, kun arveltiin katsoa pipaa Citymarketista ja Intersportista. Kummastakaan ei pipaa ollut, mutta Cittarista lähti matkaan uusi tyyny, joka on itseasiassa aromaterapeuttinen. Katsotaan montako yötä kärsin parantuneen hajuaistini kanssa sen tyynyn kanssa nukkua. 😉 Ostin myös uudet tennarit. Näistä en kuvaa saanut, koska nämä ovat jo autossa matkalla kotiin.

Citymarketista matka jatkui Veikon Koneeseen. Ihan en perimmäistä syytä siihen vierailuun muista, oli varmaan joku isännän objektiivihommeli. Minen niistä mitään ymmärrä, niin en sen enempää viitsi asiaa kommentoida. Kuitenkin siellä oli jotakin ihanaa, jotakin sellaista mitä täytyy aina Gigantissakin käydä silittelemässä. Minun tuleva ihana kannettava, Applen MacBook. Olen onnistunut pakkomielteen kehittämään tuosta koneesta. Isäntää siitä kyllä syytä, muttei hän meinaa vastuuta teostaan ottaa….. Outoa, eikö totta? 😉

Olen vissiin ollut hirmuisen kiltti yksilö, kun pääsin Etolaankin. Eipä se nyt niin kummoinen kauppa ollut kuin kuvittelin. Muutamia ihania kylppärijuttuja löysin sieltä, jotka voisin joskus omaan kylppäriini laittaa. Taas meni kuulemma hirveästi aikaa suhteutettuna ostosten määrään kyseisessä kaupassa. Oltiin ehkä kymmenen minuuttia siellä, jos sitäkään… 8)

Koska meillä oli vielä ruhtinaallisesti aikaa näiden ostoskierrosten jälkeen, ajeltiin keskustaan. Käytiin kameraliikkeestä tilaamassa se objektiivijuttu ja sitten käytiin Top-Sportista katsomassa sitä pipoa. No pipaa ei löytynyt, mutta muuta tavaraa kylläkin; ostin hupparin (eipähän voi kukaan narista, että ollaan huppareita lainaamassa….), uuden olkalaukun (en vain voinut vastustaa kiusausta, kyseinen Dakinen laukku suorastaan huusi minua!!!) ja sellaisen hauskan monitoimipipan. Kalliiksi ei onneksi tämä lysti tullut, vaikka yleensä urheiluliikkeissa saa maksaa itsensä kipeäksi. Sattui nimittäin niin, että ko. kaupassa oli varaston tyhjennys menossa ja ihan hillittömät alennukset. Minä maksoin noista vain vähän yli 40 euroa. Niin ja huomatkaa minun uudessa laukussa roikkuva rakas Ivana Helsingin Bambi-heijastin. (Kahdesti kadonnut ja aina kotiin löytänyt. <3)

Jotta rahaa ei olisi liian vähän kulunut, kävin vielä ostamassa Isadoran grafiitti kynsilakkaa Carlsonilta. Olen himoinnut tuota lakkaa jo tovin aikaa, mutta se on aina ollut loppu, kun olen sitä käynyt kyselemässä. Nytkin oli musta loppu, jota olisin halunnut ja sitä ei kuulemma edes tule lisää, sillä kyseessä oli sesonkilakka. Lakkaa siis levitetään toisen kynsilakan päälle, ja se halkeilee jättäen kynteen kuvion ja paljastaen aluslakan värin sieltä alta. Arvelin huomisaamuna kokeilla tätä ja täytyy vaikka napsaista kuva siitä, niin voin sen liittää tänne.

Tänään tuli myös minun E.l.f:n tilaus perille. Vähän ihmeteltiin, kun postipoika ei tuonut sitä kotiin asti, vaan tuikkasi vain lipun postiluukusta, vaikka siinä kuuluisi olla kotiin toimitus. No eipä tuo onneksi ollut iso vaiva noutaa pakettia postista. Nyt pääsen sitten testaamaan millainen turbohuuli minusta tulee. 😀 Onneksi saman paketin sisällöllä saa myös kulmat kuriin ja naaman kiillottomaksi. Lisäksi tilasin huulikiillon peltirasiassa, lähinnä siksi, että se oli niin söpö (hintaa oli 1,5 puntaa). Tilasin myös valopuuterin.

Muistaessani mainitsen (huomasin nimittäin, että olin luvannut kertoa Nonpareil Boutique:n tilauksen toimivuudesta), että olen überihastunut siihen Nyx poskipunaan! Se on aivan ihanan värinen ja luomivärit, jotka tilasin ovat myös hintaansa nähden todella hyviä. Voin siis suositella Nyx-kosmetiikkaa ihan koko sydämestäni. Sen verran edullisempaa on myös tämä netistä tilaaminen, ettei juuri kannata enää muualta ostaakkaan. Kauheeta, musta on varmaan hyvää vauhtia nörtti kehittymässä….. O_O

Keksittiin tässä muuten isännän kanssa yhtenä päivänä yhteinen harrastuskin. Siitä tosin taidan kertota enemmän vasta sitten, kun ollaan sitä käytännössä päästy kokeilemaan ja meinataanko jatkaa. Alku ainakin vaikuttaa lupaavalta, vaikka minä nyt tapani mukaan olen vähän ulapalla asioista. Onneksi on joku, joka roikkuu hupussa ja kertoo, mitä pitää tehdä. <3 Sunnuntaina arveltiin kokeilla tätä ja varmaan siitä oman postauksen sunnuntai iltana raapustelen.

Meni puihin se meidän risteilyhaave Tukholmasta. Nyt tässä suunnitellaan, josko ennen joulua päästäisiin käymään Prinsessalla pikaisesti. Minulla on huutava tarve hajuvedestä ja viskistä. Ja no niin…. Suklaata en kesällä laivalta saanut ostaa (olisi kaikki sulanut ennen Kuopiota), niin nyt pitäisi tämäkin asia korjata. Toisekseen melkein jo uneksin siitä laivan buffet-pöydästä….. 😛

Näihin tunnelmiin onkin hyvä lopetella. 🙂 Niih, ja vielä hienona bonuksena päivälle KalPa voitti, vaikkakin jatkoajalla. (Jos vielä ehtisi jotain peliä katsomaan tämän vuoden puolella, meni tosin kaksi sellaist peliä jo ohi suun, jotka olisin halunnut nähdä, Lukon ja Tapparan pelit olisin voinut käydä tiiraamassa. Kevättalvella sitten JYP:n peliin Pilhströmiä sitten katsomaan…. :P)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>