Day 01 – Introduce yourself

Arvelin tehdä tämän vähän niinkuin ala-asteen ”ystäväkirja”-malliin. Muuten en oikein olisi ehkä keksiny tai osannut rajat mitä tähän olisin kirjoitellut, ja olisin saattanut saada aikaan ehkä vähän liiankin pitkän sepustuksen itsestäni……. 😛

nimi: Outi on etunimi, ja mieluiten sitä tottelen. En pahemmin lempinimistä välitä, eikä minulla sellaisia olekkaan. Jotkut tuntuvat höntiksi kutsuvan……..
syntynyt: 80-luvun loppupuolella tulin maailmaan pitkänä perjantaina Kuopiossa.
perhe: Jos puhutaan ydinperheestä, niin jäljellä on enää Isi. Mutta jos lasketaan muukin perhe, niin minulla on ihanat kummit ja sitä kautta kaksi ”siskoa” ja yksi ”pikkuveli”. Biologisia eivät ole, mutta niin läheiset välit meillä on ja niin paljon ollaan tekemisissä, että pidetään toisiamma sisaruksina.

koulu: Tällä hetkellä Savonia AMK itseasiassa kahdellakin eri linjalla olen kirjoilla.
lemppari kouluaine: Jaa-a. Viime keväänä ei ainakaan oikein tuntunut mikään kiinnostavan kovin kauheasti. Jos jokin pitää nostaa esille, niin minua eniten kiinnostaa kirurgiaan ja sisätauteihin liittyvät opinnot. Myös ravitsemus on mielenkiintoista. Onko työharjoittelu kouluaine? :O
harrastukset: Neulominen, lukeminen, elokuvien tuijottelu, dataaminen, ruuanlaitosta pidän myös kovasti, viinit ja viskit kiinnostaa (myös muuten kuin juominen ;)) kai tämän blogin pitämisenkin voisi yhdeksi harrastukseksi nostaa, pian myös ehkä yksi uusi harrastus, mutta siitä lisää myöhemmin… 🙂
lempibändi: Näitä on niin paljon. Kuuntelen hyvin erityylistä musiikkia – tällä hetkellä iPod:ssa pyörii Zen Caf’éta, Happoradiota, Avenged Sevenfold, Rihanna, Sonata Arctica, Lady Gaga, Milow, Poets of the Fall, Cheek, jne… Kaikki mikä kuulostaa sillä hetkellä hyvältä on hyvää. Radiokanavina soi yleensä YleX tai Voice. Varmaan sekin jotain musiikkimausta kertoo?
lempparinäyttelijä: Bruce Willis. Ehdottomasti. Muita olisi Arska tietenkin, Tom Hanks, Nicolas Cage, suomalaisista sitten Kari Hietalahti, Jarmo Mäkinen… Oho onpas miesvoittoista… o_O
lempiväri: Pinkki, omenen vihreä, tietynlainen kirkas punainen, turkoosikin ehkä joiltain osin. Valkonen. Keltanen, entäs jos tykkää vähän kaikesta?
lempijuoma: Torresin Viña Esmeralda ja Glenfiddichi 12 years old special reserve, eikä tietenkään sovi unohtaa J.P. Chenet Cabernet-Sauvignonia. Alkoholittomista parasta on kahvi maidolla ja tyttöedi. Niin ja Mountain Dew:n light versio 😛
paras lukemani kirja: Mä oon niin kersa vielä, että Harry Potterit ja Twilight saaga on mun lemppareita. Myös Danielle Steelin hömppä uppoaa aika hyvin, parhaita häneltä Helmiä ja Timantteja, sekä Ei rakkautta suurempaa.
paras tv-ohjelma: Tällä hetkellä pelastushelikopteri, Sokkokokki, V ja RAVUT!!! Tämäkin vaihtelee kuitenkin suuresti. Rästissä on Greyn anatomian kutos tuottari ja True Bloodin toinen tuottis.
minusta tulee isona: Sairaanhoitaja. Mielellään vielä teholle. Ainakin nyt siltä tuntuu. Tämäkin vaihtuu keskimäärin kerran viikossa…. 😀
pahimmat pelkoni: Terveyden menettäminen. Rakkaiden ihmisten menettäminen.
mut saa nauramaan: Helposti 😀 Minua huvittaa yleensä vähän kaikenlaiset asiat. Parhaiten saa nauraman vähän toilailemalla ja hyvillä sanankäänteillä.
suurin haaveeni: Kyllä tällä hetkellä varmaan suurimmat haaveet on oma koti, MacBook ja New York. (olenpa mä materialisti….)

paras vuodenaika: Kevät, kun tulee vihreää ja valoisaa. Kesä, koska on lämmintä ja voi olla paljon ulkona. Syksy, koska on ihanan väristä ja voi aloittaa uudestaan kynttilöiden polttamisen. Talvi, koska luonto on valkoisena kaunis, voi polttaa paljon kynttilöitä ja viettää ihania lorvipäiviä kovilla pakkasilla kotona. Öööh, niin oliskos niitä vuoden aikoja muita?
motto: Don’t hate the player, if you can’t play the game. Ihmisen ei ole tarkoitus olla yksin.

Tätä oli kyllä kiva kirjoittaa. Toivottavasti muistakin päivistä saan irti yhtä paljon. Kuvaa ei tähän ole nyt liittää, kun en iltavuoron jälkeen kovin edustuskelpoinen ole, ja isäntä ei äsken ollut suostuvainen kameran kanssa heilumaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>