iOmpukan uusin helpotus

Minun piti tästä jo eilen kirjoittaa, mutta ilmeisesti oli niin kauheasti asiaa, että en mitenkään muistanu. Joka tapauksessa, minulla on sellainen liittymä Saunalahdelta, että saan käytännössä ilmaiseksi soitella Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen liittymiin. Tai siis se on sisällytetty kuukausimaksuun, joka on jotain kolmen euron hujakoilla. Onneksi lähes tulkoon kaikilla kenelle soittelen paljon (ehkä vähän lievä ilmaus) on Saunalahti. Isillä ja isännällä ei ole. No se ei varsinaisesti haittaa, koska isi hoitaa yleensä puhelut minulle päin ja isännän kanssa ei kauheasti tule puhelimessa joristua. Suurin ongelma on lähinnä ollut tekstarit. Niistä kun siis ei ole minkäänlaista pakettia minulla, niin laskusta on suurin osa aina tekstareita ja jotenkin suurin osa niistä tekstareista on lähetetty isännän puhelimeen. No koska meillä molemmilla on porvaripuhelimet (Pikku-siskoani lainatakseni…), niin asiaan löytyi helppo ja halpa ratkaisu. Nimittäin WhatsApp -appsi. Tämä kyseinen ohjelma maksoi 0,79 euroa ja toimii ihan samanlailla kuinka tekstarit. Ainoastaan se lähettää ne netin kautta, niin puhelinlaskua ei erikseen tule, koska meillä molemmilla on datapaketit puhelimissa. iOmpukalla ei oikein ilman datapakettia mitään teen. Minä tosin aina välillä unohdan selailla appstorea uusien hienouksien varalta, mutta onneksi päivitykset saa aina  tuolta toiselta puoliskolta. 🙂 Tämä ko appsi muuten toimii myös nokian älypuhelimissa, että suosittelen lämpimästi kaikille, ketkä haluaa tekstarikustannuksissa säästää.

Toinen asia mistä pikaisesti vielä mainitsen – ihan hirmuisen nopeita ovat E.l.f:llä! Eilen illalla tilasin, niin tänään tuli iltapäivällä viesti, että kuulehan pakettis on laitettu postiin. Siinä käskettiin odottomaan 7-14 työpäivää pakettia, mutta kyllä se viimeksikin tuli ihan hirmu nopeasti. Ei varmaan mennyt kuin kolmisen päivää. DealExtremen pakettia saan varmaan odotella piiiiiikkusen pidempään. Sinne oli kuulemma joku yllätys minulle eksyny. Taas kihistään. Hittolainen, luulis, että siinä joulussa olis ollu jo tarpeeksi…..

Nyt telkkarin pariin, boksilla odottamassa kopteria ja rapuja (ja jos joku ei vielä minun suunnatonta riippuvuus suhdettani Deathliest Catch:iin (Vaarallisilla vesillä (JIM) tai Hengenvaarallinen saalis (Discovery Channel)) tiedä, niin nyt se on sitten paljastettu. Cornelia Marie ROCKS \o/), sekä illan sokkokokki, jossa vieraana Elastinen ja Cheek. Varsinkin Cheekin ruuanlaitto taidot kiinnostaa, Elastisella ei niin väliä, vaikka sillä oliskin vähemmän hiuksia. 😉

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zpIGar-fg4c[/youtube]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>