10 viikkoa ja neljä päivää

Nyt sitten heti siellä mietitään, että mihinkä voi mahdollisesti olla noin kauan aikaa. No, tuota saatoin tuossa aikani kuluksi laskea montako päivää on jouluun. Ehkä tämä on vähän liikaa ja natiaiset laskee montako yötä on jouluun, mutta valitettava tosi asia on, että kiitos eilisen keskustelun minäkin aloin odottamaan joulua. Jälleen kerran vihjailtiin asioista, siinä määrin, että kihisin…. Nyt oli tällä kertaa kyseessä joululahja. En kertakaikkiaan voi olla miettimättä, mitä saan joululahjaksi. Sen on parasta olla kaiken tämän vaivan ja kihinän arvoista. Itsekkin olen joululahjani toiselle puoliskolleni jo keksinyt, mutta en sitä voi tähän kirjoittaa, sillä yllättäen myös hän seuraa tätä blogia. Olen keksinyt myös erään toisen yllätyksen joulun varalle, joka nyt ei varsinaisesti ole mikään joululahja, mutta olen aina itse toivonut, että minulle tehtäisiin niin, niin olen tälle vuodelle uhrini löytänyt. Valitettavasti en voi sitäkään tässä nyt paljastaa mitä suunnittelen, mutta kunhan se vain on ajankohtaista, niin jaan nerokkaan ideani myös täällä. 😛

Muutenhan en äidin kuoleman jälkeen juuri ole joulusta välittänyt. Olen lähinnä odottanut sitä, koska voin viettää sellaista joulua kuin haluan. Mielellään pakenisin mahdollisimman kauaksi joulun aikaan. Se ei vaan ole mahdollista. Ehkä vielä joku päivä. Välillä tuntuu jopa pahalta kuunnella ihmisten onnellisista ja ihanista jouluista. Minä en kohta jaksa muistaa milloin sellainen olisi minulla ollut. Joulufiilikseni latistuu yleensä tappavan tasasesti mitä lähemmäksi joulu saapuu. Se ei kuitenkaan estä minua unelmoimasta punaviinistä, piparkakuista, homejuustosta ja ihanasta kirjasta sohvan nurkassa jouluaatt iltana, kun lumi leijailee hiljalleen ikkunan takana. <3

Tykkään kyllä laitella joulua ja laittaa paljon ihania ruokia ja yleensä vielä kokeilla uusia juttuja, joita en ole aikaisempina vuosina tehnyt. Joulukuusi ja kynttilät kuuluvat myös minun jouluuni. Yleensä olen viettänyt oman jouluni eri aikaan kuin muut. Useasti olen joulupäivänä mennyt kummieni luokse viettämään sellaista joulua kuin olisin aattoiltana halunnut. Tosin aikaisemmin minulla ei ole ollut lähelläni ihmistä, jolle joulu olisi voinut olla jollakin tapaa merkityksellinen. Itse asiassa pitäisi varmaan tarkistaa joulun merkitys tältäkin tapaukselta. Se on vähän niinkuin nyt unohtunut kokonaan! 😀

Ärsyttävää on kyllä joulun kaupallisuus. En nyt aio heittäytyä tekopyhäksi, etten muka haluaisi ainuttakaan lahjaa ja minusta ei olisi kiva ostaa ystävilleni ja läheisilleni jotakin pientä. Vaan minua ärsyttää se, että joka vuosi joulu laulut alkavat soimaan aikaisemmin ja aikaisemmin kaupoissa. Jouluvalot ilmestyvät kohta varmaan jo elokuussa, kun illat alkavat olla tarpeeksi pimeitä. Ja sitten se hirveä tungos kaupoissa. Parasta mennä ruokakauppaankin kahdeksan aikaan aamulla, ettei jäisi ihmisten jalkoihin ja välttäisi tungoksen. Niin ja sitten ärsyttää, jos jouluna ei ole lunta! Lumi vain kuuluu jouluun, ihan yhtä lailla kuin sekametelisoppa ja isin tekemä imelletty perunalaatikko. Nyt on kyllä parasta ehkä lopettaa tämä joulusta puheleminen, muuten tämä loppu vuosi ei kulu mitenkään! 😛

Niin, mutta enhän mä oo ehtiny ollenkaan miettiä uutta vuotta! Mitähän kivaa siihen keksis? 😛

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6ahhb_8dYnM[/youtube]

Tämä vois tulla taas tänäkin vuonna telkkarista, paras joulukalenteri ikinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>