Työharjoittelun uusi aikakausi

Ja taas mennään, nimittäin  työharjoitteluun. Tai siis olenhan minä siellä jo kaksi päivää ollutkin. Melkoisen raskasta meinaa olla kaiken yhteensovittaminen; sosiaalinen elämä, koulutehtävät (kyllä, joku ihan ihminen on keksinyt, että meillä pitää olla hajoittelujaksojen aikana myös kirjallisia IIIIIIIIIIISOJA tehtäviä), oma leipätyö ja ehkä olisi ihan kiva, jos joskus olisi aika myös ihan itselleen. Niin ja kodille, joka näyttää tällä hetkellä toisen maailman sodan sotatantereelta. Hyvä jos ehtii välillä yhden koneellisen pyykkiä jurskuttamaan. Jossain välissä pitäisi myös ehtiä lukemaan harjoittelua varten, sillä ei ihan riitä, että käy kahdeksan tuntia päivässä töissä, vaan on pakko kotonakin vielä kertailla opittuja asioita ja lukea eri sairauksista. Onneksi en missään nimessä ole tuppisuu, niin saan kyllä töissä suuni auki, että osaan kyllä kysellä asioista, joskus varmaan ihan kyllästymiseen asti. Onneksi työkaverit ovat miellyttäviä ja mielellään vastailevat kysymyksiini. Nytkin minun ehkä pitäisi enempi olla syventyneenä anatomian kirjaan kuin blogaamiseen…. Tosin Aku Ankkakin kiinnosti tuossa hetkisen aikaa sitten ihan jonkin verran.

Oli hiukkasen teknisiä ongelmia töissä tänään. Ilmeisesti ei tietojärjestelmät halunneet minun pääsevän tekemään kirjauksia ollenkaan. En nimittäin päässyt kirjautumaan tunnuksilla ollenkaan Windows:iin. Potilastietojärjestelmiin niillä tunnuksillani kyllä pääsin! Kahdesti soitin ATK-tukeen, ennen kuin sain homman toimimaan. Viimeisellä kerralla tosin vikana taisi enemmänkin olla kirjoitusvirhe… 😛

Tuli minun Cherry Culture:n tilaus eilen. Nyt en kuvia niistä tähän postaukseen saa laitettua, koska tavarat on eri paikassa kuin minä. Mutta kaikki tuli ehjänä perille ja oli sitä mitä odotinkin. Kynsilakkoja ei tosin ihan heti tarvitse testailla, kun töihin ei lakat sormissa voi mennä. Tänään oli myös pakko käydä katsastamassa Sokoksen 3+1 päivät. Tällä kertaa oli jotenkin harvinaisen huono tarjonta. Se mitä menin hakemaan oli tietenkin loppunut jo.

Tähän loppuun on pakko laittaa vielä yksi ihan kauhean suloinen video, jonka satuin kiertoteitä bongaamaan juutuupista.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=04RZrf3-Mgo[/youtube]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>