Zombien loppu

Nyt se on ohi. Plants Vs. Zombies nimittäin. Pelasin adventure moden läpi tänä iltana. Luulin, että pelattavaa olisi ollut pidemmäksi aikaa, vaikka tiesin, ettei kenttiä ole kuin nelisenkymentä. Onnistuin pelaamaan myös kaikki puzzle kentät läpi, jotka olivat ehkä vielä hieman viihdyttävämpiä kuin itse adeventure mode. Varsinkin ne puzzlet, joissa piti auttaa zombeja pääsemään sisälle taloon, eikä estää heidän aikeitaan. Onneksi vielä on jäljellä muutama mini game ja jokin kolmas juttu, johon en vielä ehtinyt niin kauheasti perehtyä. Niin ja tietenkin se Xbox:n versio on vielä kokonaan koskematta. Tänä viikonloppuna ei ehkä siihen ehdi vielä perehtyä, kun lauantaina olisi tiedossa kummitädin synttärijuhlat, niin voi olla että sunnuntai menee toipumiseen… 😉 Mutta jotakin on etsittävä pelattavaksi kukkasten ja zombien tilalle. Tietenkin GTA IV:kin odottaa minua vielä alkutekijöissään. 🙂

Eilinen Reindeer Spotting oli todellinen opetusvideo. Melkoisen ahdistava, mutta kuitenkin sellainen elokuva, että jos en aikaisemmin ollut huumeista innostunut, niin en kyllä ole ainakaan enemmän nyt. Jäätävää katsottavaa. Aidosti juuri sitä, mitä huumeidenkäyttäjien elämä on. Päälimmäisenä mielessä, mistä saa rahat seuraavaan annokseen. Edelleen olen sitä mieltä, että tuon elokuvan suurin kohderyhmä olisi kuuri teini-ikäiset mukerot, jotka ehkä jollakin tavalla voidaan saada houkutelluiksi käyttämään aineita. Tuon elokuvan jälkeen, kenelläkään ei pitäisi olla minkäänlaisia haluja edes koskea neulaan ja ruiskuun. Tosin ymmärrän kyllä, miksi elokuvatarkastamo on halunnut elokuvalle K-18 ikärajan. Siinä nimittäin näytetään ja selitetään varsin selkeästi, kuinka ”pirin ränniin vetäminen” tapahtuu. En tiedä haluaisinko nähdä elokuvaa uudestaan. Ei sen takia, ettenkö olisi siitä pitänyt, vaan lähinnä sen ahdistavan tunnelman takia.

Aih, melkein meinasin unohtaa sain tänään uuden tumman sinisen päiväpeiton. Se löytyi tarpeettomana yhden ystäväväni varastokomerosta. En kyllä ole mikään sinisen suuri ystävä, mutta joitakin myönnytyksiä on tehtävä, myös sisustuksen suhteen…. 😉

Kauheasti tahtoisin ostaa sellaiset isot ja korkeat lasiset astiat, joidenka pohjalle voisin laittaa koristehiekkaa ja siihen päälle kynttilät palamaan. Rakastan syksyä, kun illat ovat jo niin pimeitä, että voi polttaa paljon kynttilöitä (Ja ei ihan koko ajan ole kauhea hiki… Tänään oli tosin iltalehden otsikkona, että on tulossa kylmin talvi vuosituhanteen Euroopassa. ei kyllä paljon lämmittäny se tieto. 🙁 ). Tai noh, tykkään kyllä sisustaakkin. Unelmoin jo tulevasta uudesta sohvasta ja überihanasta vaaleasta paimentolaismatosta. Ehkä kylmästä talvi-illasta ja punaviinistä….. Hmmm, ei puutu kuin takkatuli. 😀

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nJFGhQc7A_o[/youtube]

Näihin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>