Zombeja, kukkia, nonparelleja ja suklaata

Tänään tuli minun Nonpareil Boutique:n tilaus perille. Aivan uskomattoman nopeaa toimintaa. Tilasin 13. päivä ja 15. päivä oli postitettu. Siis viikossa Kaliforniasta Kuopioon, jjjei! Kiitos USMail ja Itella. 🙂 Kaikki tilaamani tuotteet olivat onneksi ehjiä, vaikka paketti näytti siltä, että katujyrä olisi ajanut sen yli oikein kuraisella kelillä, mutta sain kuitenkin mitä tilasin. Tosin luulin yhden luomivärin olevan vaaleampi, mutta olinkin lukenut, että värit eivät aina ihan ole sellaisia kuin miltä kuvassa näyttävät. Huomasinkin, että Cherry Culture:n sivuilla on paremmat kuvat ja arvelin jatkossa katsella kuvat sieltä ja ostaa tavarat Nonpareil Boutique:sta, koska siellä on edullisempaa. Toisekseen sain paketin mukana alennuskoodin, joka on voimassa ensi kuun 17. päivään asti, ja sillä saa 20 prosenttia pois normaalihinnoista. Luulen, että olen suorastaan pakotettu käyttämään sen. 😛

Nonparel Boutique:n tilauksen sisältö

Postipaketti

Kuvista kiitos kuuluu Kullalle, sillä minun epätoivoisen tusauksen jälkeen minua hiukan avustettiin. Ensimmäiset neljä kuvaa olivat kaikki nimittäin aikalailla tärähtäneitä. Mutta kamera OLI KAUHEAN painava ja valotusaika ihan liiiiiiiiiiiian pitkä, niin ei voinu vaan osata… Jalustaakin tarjottiin, mutta MINÄ ITE. Niih, no onneks on joku, jolla on vähän parempi hermojen kestävyys. <3 Niin ja kuten kuvasta näkyy niin, ei paljon tuo fragile tarra ole tainnu kuljetuksen aikana tulla huomioiduksi. 😀 (Niin ja ylemmässä kuvassa näkyy kuvaajan varjokin ;))

Minä oon niiiiiiiiiiiin löytäny uuden pelin. Tai oikeestaan löysin sen jo aikoja sitten AppStore:sta, kun etsin yhtä toista ohjelmaa omalle iOmpukalleni. Mutta sitäpä ei saanutkaan kuin iPadille. (edit. nyt se on saatavilla myös iPhonelle! *pohtii appsin tarpeellisuutta…*) Unohdin koko jutun, kunnes tuossa muutama päivä sitten huomasin sen olevan saatavilla Xbox:lle. Sainkin siitä demoversion käsiini ja paukutin sen läpi alta aika yksikön. Tämän jälkeen kyseinen peli ystävällismielisesti asennettiin minua varten läppärille. Tehokkaasti on aika kulunut pelin parissa. Kyse on siis Plants VS. Zombies pelistä. Yksinkertaisesti idea on puolustaa omaa taloaan zombien hyökkäyksiltä. Aseena zombeja vastaan käytetään erilaisia kasveja ja sieniä. Aivan hulvaton ja söpösti tehty (eli siis niin, että minäkin voin nukkua yöni rauhassa ilman mörköunia, tosin epäilen herneiden tulevan uniini…). Ilmeisesti innostukseni peliin on ollut  niin huomattava, tai sitten olen ollut erityisen kiltti (siis minähän en koskaan ole ollut tuhma (joulu on tulossa)), sillä tänään tämä peli ilmestyi Xbox:llekin ladattuna pisteillä. Xbox:n versio on huomattavasti laajempi kuin tämä mitä olen koneella pelannut, enkä vielä ole ehtinyt sitä demoa enempää testailemaan, mutta josko huomenna tai kohta…. 😛

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VyggFQL-ghw[/youtube]

Tänään ostin kaupasta Maraboun uutta vaniljalla maustettua valkosuklaata. Olen sitä jo jonkin aikaa kuolannu ja tänään vihdoin sitä Citymarketista bongasin. Ihan selvästi pientä ihmislasta huijattiin. Maistui ihan tavalliselle valkosuklaalle! Eikä siinä edes ollut niitä mustia vaniljahippuja vaan se on tehty jostakin typerästä esanssista. Olisin ihan hyvin voinu ostaan Pandan tavallista valkosuklaata, jos olisin pelkkää sellaista halunnut ja vieläpä puolet halvemmalla. En osta toista kertaa. Ei ollu sen rahan arvoista, vaikka limited edition olikin.

Ehkä voisin vilkaista tähän iltaan vielä Reindeer spotting – pako joulumaasta leffan, joka on jo jokusen päivän odotellut katsojaansa. Olen halunnut nähdä sen leffan viime keväästä asti, mutta en silloin ehtinyt sitä elokuviin katsomaan. Mielestäni elokuvalla voisi olla K15 ikäraja K18 sijaan, vaikka aiheesta K18 varmaan onkin, mutta mielestäni aihe on sellainen, että kyseinen dokumenttielokuva tulisi näyttää juuri teini-ikäisille/ylä-aste ikäisille mukuloille, jotka ovat kaikista alttiimpia huumeiden käytön aloitukselle. Saa nähdä, olenko vielä samaan mieltä elokuvan katsomisen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>