Pimitetyistä asioista vihjailu

Onko mitään ärsyttävämpää, kuin joku kertoo, että on olemassa jokin juttu, esimerkiksi on tilattu jostakin jotakin, ja sitten ei voi kertoa mitä se on. Vaan käskee odottamaan postipaketin saapumista. Minä EN kestä tämmöistä toimintamallia. Eräiden mielestä minun kihiseminen on aivan liian viihdyttävää…. Niinpä minua kiusataan aika usein tämmöisillä tilanteilla.

Valitettavasti en mitenkään voi kostaa tätä, sillä ensinnäkin tämä mies ei kihise yllätyksistä, hän omaa myös pitkäjänteisyyttä, jotta jaksaa ODOTTAA. Minulta nämä ominaisuudet ilmeisesti puuttuvat. Toinen ja ehkä suurempi syy on se, etten minä yksin kertaisesti voi olla kertomatta. Minun pitää heti ilmoittaa, jos olen hankkinut jotakin (ainakin omasta mielestäni) mukavaa/ihanaa/mielenkiintoista

Jotta en missään välissä pääsisi unohtamaan, että on jotakin mitä täytyy odottaa, muistetaan minua muistuttaa säännöllisin väliajoin. Nykyisin tyydyn vain tuhisemaan ja tuhahtelemaan, sillä on aivan turhaa ja tuloksetonta kysellä mitä on tulossa, vastausta ei tule kuitenkaan. Äärimmäisen hyvä esimerkki on kesältä, kun minulle oli ostettu lahjaksi Breo:n kello. Tiesin vain värin, että jotakin vaaleanpunaista olen saamassa. Luulin saavani Barbababan (ehkä pikkuisen toivoinkin ;)).

Tykkään kyllä yllätyksistä, mutta kärsivällisyyteni on tasolla nolla, joten en välttämättä halua kuulla vihjailuja tulevasta jatkuvasti. Siitä lähinnä vain hermostun. Mutta se on mitä ilmeisemmin viihdyttävää… 😛

Koska nyt on maanantai ja maanantait on varsin epämukavia ja minua ei ainakaan huvita maanantaisin mikään järkevä, oikeastaan viikko voisi alkaa vasta tiistaista, niin ei olisi näitä ei-niin-kivoja maanantaita. (Olenkohan mä Karvinen?) Joka tapauksessa, tähän loppuun sellainen biisi, joka saa minut ainakin aina hyvälle tuulelle. 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JrUB-rzjxoY[/youtube]

(Tämän(kin) kappaleen bongasin muuten KLF:n nettiradiosta.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>