Pieniä manian ensioireita havaittavissa

Kahteen asiaan olen tänään suhtautunut ehkä hieman hullun kiilto silmissä. Asia numero yksi: Victoria’s Secret Garden Collection Lost in Fantasy Body Mist. Minulla on kyseisestä sarjasta Berry Mist tuoksu, ja en meinaa raaskia käyttää sitä, kun tiedän etten ihan heti ole uutta saamassa. Tästäpä oikeastaan kimmokkeen sain etsiä paikan, mistä voisin sitä lisää tilata. Vietin varmaan kaksi tuntia selaten netistä josko jostain saisin tuon itselleni tilattua. Vaihtoehdot olivat Amazon tai Victoria’s Secret:in oma verkkokauppa. Amazon ei juuri houkutellut, sillä sehän toimii samalla tavalla kuin eBay, jotenka ei voi olla kovinkaan varma, että saa aidon tuotteen. (Eilen erehdyin kauhujuttuja lukemaan aiheesta, ja varmaan en tilaa mitään eBay:stä tai Amazonista tuon takia… :() VS:n omilta sivuilta tuote olisi irronnut yhdeksällä dollarilla, eli suurin piirtein seitsemällä eurolla. Tosin olisin tilannut niitä kolme (eri tuoksuja), koska siitä oli kimppatarjous. Tuotteet olivatkin jo ostoskorissa, koska se oli ainut tapa päästä näkemään postituskulut Suomeen. Siihenpä se lysti loppuikin. Nimittäin postit olisivat maksaneet lähes 30 dollaria!!! Ihan kauhea riistohinta. Postien kanssa olisin vielä joutunut maksamaan verot Suomen päässä, koska paketin hinnaksi olisi tullut yli 45 euroa. Ihan niin kovasti en tuota tuoksua halunnut, että olisin semmoisia summia pulittanut. Vielä minä kaivelen jonkin paikan netistä, mistä saan tuon itselleni. Tosin VS:n tuotteita saa suurilta lentokentiltä Euroopasta (ei varmaankaan Helsinki-Vantaan kentältä….(?)), joten kai tässä on suunniteltava reissuun lähtemistä. Olisi ainakin hyvä syy. 😀

Toinen pientä maniaa aiheuttava tekijä oli minun villasukkaprojekti. Tehokkaana neuloskelin melkein kokonaisen sukan illan aikana. Kärkikavennus vain puuttuu enää. Tai no olisin tehny vielä senkin, ellei olis tultu kylkeen tökkimään, että lähdetään minun luokse. Toivottavasi saan samalla apinanraivolla neulottua toisenkin sukan – yhdellä sukalla kun ei juuri mitään tee. 😀

Tapiiri

Kovasti olen viime aikoina yrittänyt, että meille voisi tulla jonkin kiva lemmikki. Niin kuin nyt vaikka kääpiöpinseri tai chihuahua. Chihu ristittiin taskurotaksi. Ei varmaan tarvitse kertoa oliko semmoinen otus meille muuttamassa. Olen ehdottanut myös tapiiria, oravaa ja afrikkalaista kääpiösiiliä. Tuloksetta. Ainut jolle olen saanut edes vähän positiivista kaikua, oli akvaario vaaleanpunaisilla pusukaloilla ja mustavalkoisilla lehtikaloilla. No kai se on parempi kuin ei mitään. Kaloja ei vaan voi silittää. :'( Tosin ei aikuisten oikeasti olisi nyt edes varaan mihinkään otukseen. Koira veisi kuitenkin todella paljon rahaa aluksi, sillä pennunhan minä haluaisin. Ehkä sitten kun olen hyvin tienaava sairaanhoitaja (yeah, right…).

Tähän loppuun olen ehkä pikkuisen pakotettu vielä mainitsemaan, ettävähän kokeilin tänään GTA IV:sta. Ja oih, näytti se vaan niin paljon paremmalta hyvine grafiikoineen ISOSTA töllöttimestä, kuin mitä minun pikkiriikkisestä tulitikkurasiasta katsottuna Pleikkari kakkosen versiot näyttää. Vähän meinasi ongelmia olla nappien kanssa, kun XBoxin namikat on piiiikkusen erilaiset. Mutta jatketaan harjoituksia (ja neulomista)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>