Ahonen <3, Kerman <3 (ja pikkusen Pihlström <3)

Ei varmaan kauheesti tarvii tuota otsikkoa avata. Vieläkin oon ihan fiiliksissä pelin jälkeen. Saatiin tosiaan nauttia pelistä ihan koko rahan edestä, sillä pelihän meni jatkoajan kautta rangaistuslaukaus kisaan. Melkein meinasin jo toivosta luopua viime minuuttien aikana, kun KalPa otti muutaman todella typerän rangaistuksen, mutta onneksi meillä on, ah niin ihana, Ahonen!

Pelin lopuksihan Iltasanomat jakaa tähtiä pelaajille yhdestä kolmeen. Kolme tähteä nappasi tällä kertaa Kerman, joka veikin KalPa:n voittoon. Kaksi tähteä minun Pilhströmille ja kysyin siinä sitten, että saanko edes pikkuisen taputtaa? Vähän kerkesin taputtamaan, mutta sitten tuli niin murhaava katse, että katsoin parhaaksi lopettaa taputuksen. Kyllä minun mielestä Pihlström oli pikkuruiset aploodit minulta ansainnut, vaikka väärässä joukkueessa pelaakin. Mutta jos KalPa keksisi ostaa sen meille vaikka ensi kaudeksi, voisikohan tätä ehdottaa jollekkin? 😛

Matkalla hallille oli minun pakko käydä ostamassa omanlainen fanijuttuni, nimittäin übersuloinen pinkki KalPa pipa. Varmaan näkyy kaivolta kotiin tämän pipan kanssa, mutta ainakin se on omannäköinen. Nyt en meinaa raaskia ottaa koko pipaa edes pois päästä, sen verran hyvältä tuntui voitto. 🙂

Ei jotain hyvä ilman huonoa, nimittäin tämä minun viime aikainen flunssani ei ainakaan parantunut tassujen kauheasta yhteen läpyttämisestä ja hirveästä huutamisesta. Huomenna jos lähtee jotain pihinää kurkusta, niin hyvä on. Ennen peliä oli lämpöäkin 37,1, mutta ei kai kukaan oikeasti luule, että tuommoinen pikkuinen lämpö olisi saanut minut jäämään kotiin peiton alle, varsinkin kun edes URHO:lta ei olisi peliä voinut katsoa. Lauantain KalPa:n peli onneksi näytetään sieltä, niin voi rauhassa nakottaa kotisohvalla sitä tapittaen.

Ennen peliä ehdin käydä humputtelemassa kaupungilla ja eksyinkin iho-ongelmieni takia apteekkiin. Siellä sattui olemaan Vichyn esittelyviikko ja pääsin ihoanalyysiin. Siinäpä sitten selvisi, että olen kaiken aikaa onnellisesti käyttänyt vääränlaisia ihonhoitotuotteita ja sillä ainakin osaksi ruokkinut iho-ongelmaani. Luulin koko ajan, että minulla on rasvoittuva iho, mutta oho, se onkin normaali kuivaan taipuvainen iho. Kiitos asiantuntevan myyjän sain loistavat vinkit iholleni ja mukaan tarttui myös uusi putsari (NormaDerm) ja kosteusvoide (NormaDerm) Vichyltä. Kosteusvoide on tarkoitettu vain ongelma kohdilleni ja muutoin voin käyttää normaalille iholle suunnattua kosteusvoidetta. Sokoksen kemikaliopuoleltakin onnistuin saamaan, harvinaista kyllä, hyvää ja asiantuntevaa palvelua.

Tänään olikin varsin tehokas päivä, tosin se saattaa huomenna kostautua ja olo voi olla entistä huonompi. Onneksi on henkilökohtainen omahoitaja, joka huolehtii siitä, että lääkkeet muistetaan ottaa (tosin ei niitä ihan aina siltikään muista syödä… :D) ja ettei varmasti ainakaan pääse rasittumaan liikaa. Huomenna jos ottaisi ihan lungisti ja pelailisi tänään postilaatikosta jonkun lattialle tipahtanutt GTA IV:sta. Abban laulajaksi minusta ei ehkä ihan kuitenkaan vielä huomenna ole (sitäodotellessa ;))…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>